سه عیب سانتافه 2015 که از آن بی خبر هستید
آگوست 14, 2020محصولات شرکت هیوندا نه تنها برای ما ایرانیها بلکه برای عموم مشتریان جهانی، یادآور خودورهایی لوکس و باکیفیت هستند. خودروهایی که هم از طراحی زیبایی بهره بردهاند و هم قدرت و پیشرانه مناسبی دارند. سانتافه 2015 یکی از محصولات شرکت کرهای هیوندا بوده که بسیاری از ما نسبت به معایب آن بیخبر هستیم.
سانتافه 2015 که به سانتافه ix45 نیز معروف بوده، مدتهاست که در بازار ایران حضور دارد. این محصول کرهای توسط شرکت آسان موتور به بازار ایران عرضه میشود و این شرکت نمایندگی پس از فروش آن را بر عهده دارد. علیرغم حضور چندین ساله سانتافه 2015 در بازار ایران، اما هنوز بسیاری از مشتریان از معایب آن بیخبر هستند. در این مقاله به دنبال آن هستیم تا به سه عیب اساسی این خودرو اشاره کنیم. ابتدا بد نیست که یک معرفی اجمالی از آن داشته باشیم.
در معرفی این محصول کرهای باید گفت که سانتافه 2015 یک خودرو 4 سیلندر بوده که از پیشرانه 2.4 لیتری بهره میبرد. حجم موتور این خودرو 2400 سیسی بوده که قادر به تولید قدرتی معادل 190 اسب بخار است. داشتن گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به همراه مصرف سوخت ترکیبی 9 لیتر در هر 100 کیلومتر از دیگر ویژگیها و مشخصات فنی سانتافه 2015 به شمار میرود.
معایب سانتافه 2015 در طراحی ظاهری
سازندگان سانتافه تلاش کردهاند تا خودرویی لوکس را به بازار عرضه کنند. از همین رو آنها در نسلهای جدید این خودرو دست به تغییرات زیادی در طراحی ظاهری آن زدهاند. اما همچنان برخی از ایرادات وجود دارد که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد.
علیرغم مزایای سانتافه 2015 در جذابیت ظاهری، اما ضربگیرهایی که در اطراف بدنه خودرو به کار رفته از میزان جذابیت ظاهری آن کاسته است. این ضربگیرهای پلاستیکی اگرچه کارکردهای خاص خود را در ضربهگیری و جلوگیری از آسیب رساندن به بدنه دارند، اما طراحان میتوانستند در این خصوص سلیقه بیشتری به خرج دهند و به نحو جذابتری آن را در بدنه خودرو به کار ببرند.
ضمن آنکه هر چند سانتافه 2015 به طور کل از طراحی جذابی بهره میبرد، اما نگاهی به خودروهای همرده و رقیب آن نشان میدهد که میتوان گزینههای بهتری نیز از این حیث پیدا کرد. خصوصا آنکه خودرو مذکور از رنج قیمتی بالایی برخوردار بوده و دارندگان آن متناسب با همان قیمت، انتظارات خاص خود را دارند.
معایب سانتافه 2015 در مصرف سوخت
یکی دیگر از ایردات مهم سانتافه 2015 مربوط به حجم بالای مصرف سوخت ترکیبی آن است. این مساله باعث شده تا هزینه نگهداری این محصول کرهای برای مشتریان بسیار چشمگیر باشد. آنگونه که سازندگان سانتافه 2015 ادعا کردهاند، مصرف سوخت ترکیبی آن چیزی در حدود 9 لیتر در هر 100 کیلومتر است. البته به گواه برخی از رانندگان این محصول کرهای به مراتب مصرف سوخت ترکیبی بیشتری از این مقدار دارد.
شاید در نگاه اول با خود بگویید که این میزان از مصرف سوخت چندان بالا نباشد، اما مشکل از جای دیگری آغاز میشود. مشکل زمانی آغاز میشود که بخواهیم از گیربکس اتومات استفاده کنیم. در این صورت به گواه اکثر کارشناسان، میزان مصرف سوخت ترکیبی خودرو بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.
یکی دیگر از معایب سانتافه 2015 به لحاظ مشخصات فنی، به جعبه دنده ضعیف این خودرو برمیگردد که در بسیاری اوقات رانندگان را با مشکل مواجه میکند. ضمن آنکه نباید از پیشرانه ضعیف سانتافه 2015 نیز غافل شویم. خصوصا اگر بخواهیم آن را با برخی از نمونههای رقیب اروپایی مقایسه کنیم.
معایب سانتافه 2015 در طراحی کابین
سازندگان سانتافه 2015 تلاش کردهاند تا امکانات و آپشنهای متعددی را با متریال با کیفیت در داخل کابین قرار دهند. اما این مساله باعث نمیشود تا از معایب آن در این زمینه چشمپوشی کنیم. یکی از معایب خودرو مذکور در این خصوص به کیفیت پایین مواد به کار رفته در ساخت برخی قطعات داخل کابین برمیگردد.
هر چند که به طور کل مواد به کار رفته در ساخت قطعات داخل کابین از کیفیت مناسبی برخودار است، اما گویا این مساله در خصوص برخی قطعات خاص صدق نمیکند. از جمله این قطعات میتوان به غربیلک فرمان یا بالابر شیشه خودرو اشاره کرد که گویا بعد از مدتی، دچار خرابی میشوند.
علاوه بر این مساله، برخی از رانندگان سانتافه 2015 نسبت به اصل نبودن قطعات به کار رفته گلایه دارند. هر چند این مشکل برای خودرو مذکور چندان شایع نیست، اما از سانتافه انتظار بیشتری در این خصوص میرفت. علاوه بر موارد فوق، یکی دیگر از ایرادات سانتافه 2015 به نبود فضای پا کافی برای سرنشینان برمیگردد که ممکن است در مسافرتهای طولانی آنها را آزار دهد. این مشکل برای سرنشینان بخش عقب خودرو بیشتر خود را نشان میدهد.
در این مقاله به زیر و بم سانتافه 2015 اشاره کردیم. این مساله بدین معنا نیست که خودرو مذکور خالی از نکات مثبت است. این محصول یکی از خودروهای لوکس بازار ایران به حساب میآید. با این حال نباید از نقاط ضعف آن نیز چشمپوشی کرد.
Leave a reply